Er du vår nye redaktør?

Helix – Organization for Biotechnology and Life Sciences lyser ut en frivillig stilling innen redaksjonsarbeid og mindre assistentoppgaver for PR-ansvarlig. Stillingen er basert på frivillig arbeid og er derfor ikke tilgodegjort. Derimot belønnes det med både attest og referanser etter utført arbeid, noe som kan komme stillingsinnehaveren til gode etter endt arbeid. Vi har ingen kvalifikasjonskrav, men ønsker naturligvis at du er interessert i bioteknologi og skriver godt!

Arbeidsbeskrivelse

Stillingen er i samarbeid med PR-ansvarlig og går primært ut på

  • Publisering av en artikkel med relevans til det bioteknologiske feltet annenhver uke. Denne artikkelen leses og godkjennes av PR-ansvarlig. 
  • Enkle promoteringsoppgaver og assistentoppgaver gitt av PR-ansvarlig i tider der PR-ansvarlig har sine hender fulle.
  • Å promotere Helix i det kullet stillingsinnehaveren tilhører. Dersom stillingsinnehaveren tilhører første kull, vil vedkommende dermed promotere Helix i kull 1.

Helix tilbyr

  • God oppfølging og nærmere kontakt inn i næringen ift. øvrige medlemmer.
  • Gode referanser og attester.
  • Bred læringskurve med flere ansvarsområder dersom ønsket.
  • Muligheter til å komme med konkrete innspill i forkant av styremøter.

Søknadsprosedyre

En søknad vedlegges sammen med en artikkel på maksimalt 1 side som har relevans til bioteknologi. Artikkelen kan skrives med inspirasjon fra andre artikler, se f.eks denne: https://www.helix-uit.org/nyheter-1/2017/10/2/kan-dagens-kjttproduksjon-flyttes-til-et-laboratorium

Søknad og artikkel sendes til: helix.uit@gmail.com
FRIST: 16.10.2017

For spørsmål eller mer informasjon og stillingen kan det tas kontakt med leder, Najam Zubair, på tlf. 404 86 594 eller mailadressen over.