Back to All Events

Bedriftsbesøk hos ArcticZymes

Helix inviterer til bedriftsbesøk hos ArcticZymes, mandag 6.november. ArcticZymes er en datterbedrift av Biotec Pharmacon og driver utvinning av kuldeadapterte enzymer fra det marine Arktis. Enzymene brukes i DNA- og RNA-analyser. 

Bedriftsbesøket starter i Forskningsparken der vi får høre mer om hva bedriften jobber med, får et innblikk i deres laboratorier og får se noen av produktene deres. Turen går så videre til deres produksjonslokaler nord på øya. Helix ordner med transport fra Forskningsparken til deres produksjonslokaler. 

Arrangementet er åpent for alle. Meld deg på via denne lenken: https://doodle.com/poll/2xwg8hzfh8hgn34a
 

PÅMELDINGSFRIST: 03.11.17 kl 14.00!!
 

Arrangementet vil gi et godt innblikk i en potensiell arbeidsplass og arbeidshverdag. Vi håper så mange som mulig ønsker å benytte seg av dette tilbudet! 

Earlier Event: September 29
Middag med Helix! (NB! Påmelding nødvendig)
Later Event: March 13
Kinokveld med Helix