Grilling med Helix - Barbecue
Jun
8
3:00 PM15:00

Grilling med Helix - Barbecue

Helix inviterer alle våre kjære medlemmer til sommeravslutning!! Om ikke så lenge er semesteret over og vi feirer med grilling på Telegrafbukta.
Helix tar med pølser, tilbehør og brus. Så ta med dere godt humør, og det dere ønsker av mat og drikke. Vi skal få til noe aktivitet også, men det holder Helix fortsatt med å planlegge.

View Event →
Bioprosp_2019
Feb
25
to Feb 27

Bioprosp_2019

  • UiT Norges arktiske universitet (map)
  • Google Calendar ICS

Europe’s Top Conference in Marine Biotechnology

BIOPROSP was first organized in 2002 and over the past 14 years, it has become one of the most knowledge-rich conferences not only in the field of marine bioprospecting, but also in the field of biotechnology, attracting top talent from Europe and abroad. 

View Event →
Juletapas med Helix! / Christmas Dinner Party with Helix
Dec
6
7:00 PM19:00

Juletapas med Helix! / Christmas Dinner Party with Helix

Juletida nærmer seg med stormskritt, og i den anledning arrangerer Helix juletapas for våre medlemmer, torsdag 6. desember!
Maten ordner vi i tapasstil der alle har med en rett hver, så deler vi med hverandre! Si derfor gjerne ifra hva dere vil ha med, slik at ikke alle har med seg samme matrett.
Arrangementet vil holdes på Fiskerihøgskolen, så medbrakt drikke vil være lov, både med og uten alkohol.
Vi håper vi sees, og at vi kan ha en hyggelig julefeiring med god mat og godt selskap!

View Event →
Bedriftpresentasjon med GenØk og Marealis
Oct
22
4:30 PM16:30

Bedriftpresentasjon med GenØk og Marealis

Helix inviterer til bedriftspresentasjon med Marealis og GenØk, hvor vi får høre om hvordan de har utviklet spennende bioteknologiske produkter. 

Marealis er et norsk bioteknologifirma som jobber med å finne bærekraftige kilder til nye produkter og medisiner i det arktiske hav. GenØk er det nasjonale senteret for biosikkerhet, og utfører forskning på miljø-, helse-, og samfunnsmessige konsekvenser ved bruk av genteknologi og genmodifisering.

Påmelding er nødvendig pga servering. Påmelding via: https://doodle.com/poll/afxnayz63sukamby 

Håper vi sees i auditoriet på Fiskerihøgskolen mandag 22. oktober klokka 16:15 for presentasjon og digg mat!

View Event →
SKIBOTN FELTSTASJON
Apr
27
to Apr 28

SKIBOTN FELTSTASJON

Vi i Helix har gleden av å invitere deg til Skibotn Feltstasjon 27.-28. april. Stasjonen ligger i et vernet område 130 km fra Tromsø omringet av både fjell og fjord. Det vil bli presentasjon av masteroppgave som er veldig aktuelt, mulighet for tur til nordlysobservatoriet, og hyggelig selskap. Egenandel på 100kr vil dekke både transport, opphold og mat. Drikke er valgfritt som dere selv fikser. 

 

Påmelding vil skje via VIPPS, merk med «Navn, (evt allergier/vegetar), Skibotn». VIPPS nr. 137106

 

PÅMELDINGSFRIST 20. APRIL!!!

Note: Dette er bare for medlemmer av Helix. Du kan enkelt melde deg inn på https://www.helix-uit.org/medlem/

View Event →
Kinokveld med Helix
Mar
13
4:00 PM16:00

Kinokveld med Helix

Vi i Helix inviterer til filmvisning tirsdag 13.03 på universitetet. Filmen vi skal se heter "Gattaca" som handler om et samfunn hvor genteknologi blir brukt på mennesker. Kinosalen ligger i Teorifagsbygg 6 rom 6.222. Vi stiller med snacks!

Arrangementet er åpent for alle medlemmer og ikke-medlemmer av Helix. 

Vi gleder oss og håper at DU har lyst til å komme!

- Styret

View Event →
Bedriftsbesøk hos ArcticZymes
Nov
6
3:00 PM15:00

Bedriftsbesøk hos ArcticZymes

Helix inviterer til bedriftsbesøk hos ArcticZymes, mandag 6.november. ArcticZymes er en datterbedrift av Biotec Pharmacon og driver utvinning av kuldeadapterte enzymer fra det marine Arktis. Enzymene brukes i DNA- og RNA-analyser. 

Bedriftsbesøket starter i Forskningsparken der vi får høre mer om hva bedriften jobber med, får et innblikk i deres laboratorier og får se noen av produktene deres. Turen går så videre til deres produksjonslokaler nord på øya. Helix ordner med transport fra Forskningsparken til deres produksjonslokaler. 

Arrangementet er åpent for alle. Meld deg på via denne lenken: https://doodle.com/poll/2xwg8hzfh8hgn34a
 

PÅMELDINGSFRIST: 03.11.17 kl 14.00!!
 

Arrangementet vil gi et godt innblikk i en potensiell arbeidsplass og arbeidshverdag. Vi håper så mange som mulig ønsker å benytte seg av dette tilbudet! 

View Event →
Det nye styret! Årsmøtet 2017 / The new board! General meeting 2017
Aug
28
5:00 PM17:00

Det nye styret! Årsmøtet 2017 / The new board! General meeting 2017

  • Helix - Organization for Biotechnology and Life Sciences (map)
  • Google Calendar ICS

Er DU gira på Bioteknologi og relaterte fagfelt? Vil du ha en stemme som blir hørt? Student ved Universitetet i Tromsø? Hvis du er en av disse, har Helix gleden av å invitere DEG på et av årets viktigste begivenheter for organisasjonen: Årsmøtet 2017.

______________________________

Are you interested in Biotechnology and related fields? Do you want your voice to be heared? Student at The Universitiy of Tromsø? If these questions made you say yes, we'll like to invite YOU to one of the biggest moments this year in our organization: The General Meeting 2017. 

View Event →